Norrlandspojkarna
<< Se alla nyheter

Delicato öppnar outletbutik

- företaget etablerar sin tredje butik i Sverige

Delicato Bakverk AB öppnar en ny outletbutik med tillhörande café i Cupolen Birsta. Lokalerna håller på att renoveras och anpassas av Norrlandspojkarna inför öppningen i början av september.
- Vi har sökt lägen där Delicato sedan tidigare redan är kända samt har ett bra och uthålligt kundunderlag. Det här blir vårt första köpcentrumläge och vi är mycket glada över att få etablera oss i Birsta som är Sveriges näst största handelsområde, säger Peter Larsson, VD på Delicato Bakverk AB.

Delicato Café & Outlet finns sedan tidigare på två andra orter i Sverige och väljer att öppna sin tredje butik i Sundsvall med invigning den 7 september. De befintliga butikerna ligger i Vingåker samt i Lidköping. Dessutom finns en mindre outlet i anslutning till bageriet i Kungens Kurva.

- I butiken kommer man att finna produkter från hela vårt breda konditorisortiment, allt ifrån Delicatobollar och andra välkända bitar till gräddtårtor, fruktpajer och äkta handgjord choklad. Man kommer också att kunna fynda andrasorteringsvaror, provbakningar och annat spännande som inte finns någon annanstans, fortsätter Peter Larsson, VD på Delicato Bakverk AB.

- Vi välkomnar Delicato som hyresgäst och är glada över att de valt att etablera sig hos oss i Sundsvall, säger Håkan Andersson, förvaltare på Norrlandspojkarna.

 

För mer information:

Håkan Andersson, Förvaltare
Norrlandspojkarna Fastighets AB
Tel. 060 – 13 95 64

hakan@norrlandspojkarna.se

Peter Larsson, VD
Delicato Bakverk AB
Tel. 073 – 052 27 00

peter.larsson@delicato.se