Norrlandspojkarna
<< Se alla nyheter

Servicecentralen expanderar

- öppnar ny butik i Cupolen, Birsta

 Servicecentralen öppnar sin andra butik i Sundsvallsområdet den 1 april 2011. Butiken som ligger i Cupolen Birsta blir Servicecentralens första satsning i ett stort handelsområde. Butiken kommer att sälja skogs- och trädgårdsprodukter.

- Förutom etableringen i Cupolenhuset i Birsta så letar vi efter lokaler på ett flertal orter. Dessa orter är sådana som är belägna inom 25 mils radie från Sundsvall och dessa etableringar kommer att ske genom nyöppningar eller förvärv, säger Magnus Olsson, affärsutvecklare på EP Norrland AB.

- Vi har under våren märkt av en kraftigt ökad efterfrågan av lokaler i Sundsvallsområdet som går att jämföra med den förra högkonjunkturen 2007, säger Andras Nelvig, VD på Norrlandspojkarna Fastighets AB.

- Vi är glada att få in en så välrenommerad hyresgäst som Servicecentralen i Cupolen. Vi förhandlar med ett flertal hyresgäster just nu och räknar med att Cupolen är fullt uthyrd inom det närmaste året.

 

För mer information:

Andreas Nelvig, VD

Norrlandspojkarna Fastighets AB

Tel. 070-313 17 98

andreas@norrlandspojkarna.se

Magnus Olsson, Affärsutvecklare

EP Norrland AB

Tel. 070- 659 99 69

magnus@epnorrland.se

 

Servicecentralen är ledande vad det gäller försäljning och service inom skog och trädgårdsprodukter. Verksamheten är idag belägen på Landsvägsallén 3 i Sundsvall.

Norrlandspojkarna Fastighets AB vill vara ett kreativt och offensivt fastighetsbolag med fokus på framtiden och nya idéer. Totalt så äger Norrlandspojkarna Fastighets AB ca 82 000 kvm varav ca 65 000 kvm i Sundsvall.