Norrlandspojkarna
<< Se alla nyheter

Hemvändare satsar stort i Birsta

 En ny modern anläggning slår upp portarna i Cupolen under augusti månad. För Norrlandspojkarna Fastighets AB betyder det att en större anpassning av lokalerna skall genomföras åt den fristående träningsanläggningen MOOVE.


- Vi väljer att etablera oss i Birsta då vi ser ett stort behov av lättillgänglig träning i området. Anläggningen erbjuder konditions- och styrketräning med fokus på enkelhet och effektivitet samt tjänster såsom personlig träning och gruppträning säger Mats och Åsa Störtebecker, grundare och ägare av MOOVE.


Oavsett tidigare erfarenhet och förutsättningar kan man träna hos MOOVE. Lokalen är lite mindre till ytan och antal medlemmar kommer att begränsas för att skapa en lugnare miljö och undvika köer. Medlemmarna har tillgång till anläggningen 18 timmar om dagen, 7 dagar i veckan. Öppettiderna kommer vara 05.00-23.00 varje dag och medlemmar öppnar med egen nyckel de tider som anläggningen inte är bemannad.


- Vi välkomnar MOOVE som hyresgäst och är glada över att få bidra till möjligheten för ökad friskvård säger Andreas Nelvig VD på Norrlandspojkarna Fastighets AB.  


- Vi har under en längre tid sökt efter en etablering av en träningsanläggning i Birsta då vi verkligen tror att den verksamheten behövs i området. Det är också extra roligt att det är unga hemvändare som vill satsa, avslutar Andreas.


För mer information:

Andreas Nelvig, VD
Norrlandspojkarna Fastighets AB  
Tel. 070-31 31 798
andreas@norrlandspojkarna.se


Mats Störtebecker, ägare
MOOVE Träningsanläggning AB
Tel. 0733-84 44 88
mats@moove.se